Referencer

Aarhus Universitet

Aarhus universitet

 

Trine Juhl Sørensen fra AU career ville gerne gøre op med den måde hun tidlige holdte forretningsmøder på. Kan man holde et seriøst møde uden at sidde bænket ved et konferencebord… Ja det kan man faktisk godt. Vi designede et indendørs lejrbål.

 

Hvad jeg synes om Reinkarneret: Et meget professionelt team der lynhurtigt forstår behovet hos kunden. Her er der en kreativitet som ikke drukner i egne behov for at udleve kreativitet – men derimod et fokus på at kunden får et produkt der er tilpasset det specifikke behov. Vælger man Reinkarneret kan man være sikker på kvalitet og engagement – også efter produktet/ ydelsen er leveret. Der bliver fulgt op – og foretaget justeringer om det kræves. Jeg vil til hver en tid anbefale Reinkarneret.
Lejrbålet: Jeg har været på (alt for ) MANGE messer og stands der alle har samme set up: en masse virksomheder med roll up’s – eller det helt nye; beach flags, og har længe ment det var kedeligt. Ens. Uden inspiration og lyst til at gå til den ene frem for den anden virksomhed. Jeg var på udkig efter noget andet – noget der vil skabe nysgerrighed – og helst mere end det. Lejrbålet var den PERFEKTE løsning: blikfang, og et sted man kunne sætte sig og snakke med kunden. Og det virker. Mere af det tak!

https://www.reinkarneret.dk/wp-content/uploads/2018/12/2174333-200x200.jpg
Trine Juhl Sørensen
Aarhus universitet