Referencer

Askov

Askov Højskole

 

Forstander på Askov højskole spurgte Reinkarneret om hjælp til at sprede kendskabet højskolen. Vi besluttede sammen med Jørgen Kløve at tage udgangspunkt i ham som højskolens forstander og den vej ind at skabe opmærksomhed omkring både Askov højskole og Forstander Jørgen Kløve.

 

Jeg har gennem det sidste halve års tid haft et enestående samarbejde med Reinkarneret, Aarhus, omkring udvikling og iværksættelse af ideer og retningslinjer for et kontinuerligt fokus på højskolens og min synlighed og faglighed.
Reinkarneret satte mål og retning for arbejdet, og vi gennemførte en række møder med henblik på Reinkarneret skulle fremstille et idekatalog. Formålet var at fremme kendskabet til Askov Højskole personificeret i undertegnede. Reinkarneret har undervejs i forløbet formået at sætte et klart sprog på udfordringen og holde fokus på processen.
Firmaet har designet et nyskabende koncept, bygget over fem innovative ideer, der alle tager afsæt i en blog. Det har været lærerigt og berigende for både højskolen og undertegnede at være en del af firmaets kreative og utraditionelle tilgange til arbejdet og de færdige produkter.
Jeg vil helt klart fremover i tilsvarende udfordringer henvende mig til Reinkarneret for at få hjælp til ideudvikling og gennemførelse.

Reinkarneret har undervejs i forløbet formået at sætte et klart sprog på udfordringen og holde fokus på processen.

Jørgen Kløve
Forstander, Askov Højskole, januar 2016.
https://www.reinkarneret.dk/wp-content/uploads/2018/12/askov-200x200.jpeg