Referencer

Arla Foods

Arla Foods

 

I 2013 kontaktede Laurent Ponty og Søren Bang Rasmussen fra Arla Foods, Reinkarneret.
Vi havde tidligere bygget en stor upcycle lampe i mælkekarton til et projekt på Højbroplads og det var med den i deres tanker, at vi blev spurgt om vi ville lave et inspirationskatalog der kunne skabe nye baner at tænke i forbindelse med Arla’ s kommunikationsstrategi omkring ”Nul-Spild”

”Arla har haft stor fornøjelse og udbytte af at møde de to meget energiske og kreative piger Anna og Sanne fra Reinkarneret.
I forbindelse med etableringen af Arlas kommunikationsstrategi omkring ”Nul-Spild”, herunder især genbrug af emballage har Reinkarneret præsenteret et imponerende idékatalog med konkrete initiativer, illustrationer, kommunikationskoncepter og sågar også fysiske eksempler på iøjnefaldende up-cycling-design af brugte mælkekartoner. Kartoner som har fået nyt liv som fx brugbart smukt design, som eksempelvis en lampe – og som i dag er med til at pryde arbejdsmiljøet i afdelingen.
Hvis du ønsker at være med på en rejse ud af boksen så kan jeg varmt anbefale et besøg af Anna og Sanne. Du vil ikke blive skuffet”.

Arla har haft stor fornøjelse og udbytte af at møde de to meget energiske og kreative piger Anna og Sanne fra Reinkarneret.

Søren Bang Rasmussen
Arla Foods amba
//www.reinkarneret.dk/wp-content/uploads/2018/12/77cbfa2d4d-arlalampe.jpg