Referencer

Tandlæge Hanne Sloth

TANDLÆGERNE I JYLLANDSGÅRDEN

 

Hanne Sloth Møller er tandlæge med klinik i hjertet af Aarhus.

Klinikken har 3 behandlingsrum og er beliggende i en gammel højloftet lejlighed.

Når man træder ind i hendes venteværelse mærkes det med det samme at der er tænkt over indretningen.

For Hanne Sloth Møller har det stor betydning at hendes patienter bliver godt modtaget og får en fornemmelse af tryghed, allerede når de træder ind af døren.

 

Nogle patienter er virkelig nervøse og utrygge ved et tandlægebesøg, derfor tænker jeg både over de fysiske omgivelser i klinikken og den måde mine kolleger og jeg møder vores patienter”

 

Tandlæge Hanne Sloth Møller og Grafiker Sanne Kaltoft har samarbejdet om et billedunivers til patienterne på hendes klinik i Aarhus. 

Store collager svæver over tandlægestolene og sender patienterne ud på en visuel rejse sammensat af lokal Aarhus historie, ordgåder, Hanne’ s private billeder og fragmenter af fotografier, venligst udlånt fra verdens største billedbibliotek. 

 

“Det er dagligt at collagen over stolen giver anledning til en spændende tanke vandring og så er det jo rart for mig at tale lidt med patienterne om andet end tænder og tandpleje. Det skaber tit en god snak og hyggelig atmosfære. Samtidigt får jeg mulighed for at kende mine patienter bedre. Mange af mine patienter er jo kommet på klinikken i rigtig mange år” 

Det er dagligt at collagen over stolen giver anledning til en spændende tanke vandring.

Hanne Sloth
Ejer af Tandlægerne i Jyllandsgården
https://www.reinkarneret.dk/wp-content/uploads/2020/10/Unknown-1-200x200.jpeg