Referencer

Magenta

Magenta

 

For IT firmaet Magenta, har Reinkarneret indrettet og ombygget deres hovedsæde i København og deres Aarhus afdeling, der hver især rummer + 20 medarbejdere. Reinkarneret havde som start-up, en meget givende snak med medarbejderne om nye muligheder og vanebrud i de nye lokaler. Indretningsmæssigt tog vi udgangspunkt i at skabe en rar kontrast til medarbejdernes arbejdsstationer. Vi har indrettet med masser af genbrug, ting der har sjæl, IT -fri rum urtehave og et køkken der hver dag sender dufte af eksotisk mad op af trapperne.

 

Da vi i Magenta var vokset ud af vores lokaler i Aarhus, forelskede vi os pladask i nogle gamle skolebygninger på Skt. Johannes Allé på det populære Trøjborg. Og heldigvis var Sanne og Anna fra Reinkarneret lige så begejstrede som os for de nye kontorfaciliteter.

 

Efter en dag sammen med Sanne, Anna og alle medarbejderen, hvor tanker blev vendt om indretning, visioner, ”hvordan er vi kollegaer” - og om frokostvaner, respekt og fællesskab - så sprang vi ud i indretnings planerne, og vi fik fra dag ét et tæt samarbejde, der hurtigt rakte ud over indretnings delen. Vi prioriterede også de arbejdsmiljørelaterede ting. Og vi fik taget de rigtige beslutninger med hjertet og ikke pengepungen, og det viste sig at have stor betydning for at være i huset.

 

Det har desuden været en stor hjælp for os, at Reinkarneret - ud over indretnings delen - også har taget håndværker entreprisen. De er kommet med deres eget team af elektrikere, tømrere og vvs'er. Håndværkerne har etableret et køkken som Reinkarneret designede og brusebad, og så er der trukket 4 km strøm og internet kabel i det gamle hus.

 

Anna, Sanne og jeg var enige om, at det skæve design og indretning med sjæl skulle
prioriteres. De tog på road-trip i en kassevogn rundt i det jyske og vendte tilbage med vognen fyldt med træmænd, spiseborde, en sofa fra et høloft, billeder og andet godt. Alt med hver sin fine historie.

 

Da vi skulle igennem samme øvelse i Københavns, hvor vi også har fået nye kontorer, var der ingen tvivl hos mig - Reinkarneret skulle styre processen, og det er gået lige så godt som i Aarhus. Vi har fået de flotteste lokaler i byen, og det er i høj grad Sanne og Annas fortjeneste.

Vi fik fra dag ét et tæt samarbejde, der hurtigt rakte ud over indretnings delen.

Morten Kjærsgaard
Direktør i Magenta